Gott nytt år!

En timme kvar då men gott nytt år era lyckliga jävlar därute!
Önskar Lidia! (Som också är en lycklig jävel just nu!)

Vi hörs nästa år!

Så jävla mätt!

Nu har jag tryckt i mig bearniesesås, klyftpotatis, fläskkotletter och sallad och jag tror verkligen att jag kommer spy snart haha! Fyrverkerierna är igång redan iallafall! Men nu ska jag ta en varm dusch så får vi se sen vad som händer av dom sista timmarna av 2010!
Tror att jag ska bli lite mer tjejig 2011! Eller vad tycker ni?

Gick nyårspromenaden i alla fall!

Precis när jag hade publicerat inlägget så ändrade pappa sig så vi gick den i alla fall. Jag känner typ inte mina fingrar längre men det var fint ändå! Nu ska jag snart äta men är typ inte ett dugg hungrig :P  Sitter faktiskt med mössan på för att jag fryser så mycket xD Aja blir ett lugnt nyår hursomhelst!

Denna mysiga mössa sitter på mitt väldigt kalla huvud just nu!

Dagens film!

Dagens film blir idag The quick and the dead! Många bra stjärnor är med i den här filmen som Sharon Stone, Russell Crowe och Leonardo DiCaprio och jag måste säga att Leonardo är fett söt i den här filmen (a) Den är inspelad 1995 och är rätt så gammal men det är en western och jag tyckte den var rätt bra. Väldigt klassisk western!

Hörs senare!

Blev ingen nyårspromenad!

Pappa mådde inte bra så vi sket i det. Pallar ändå inte ta mig ut i den här jävla kylan! Snart ska vi väl börja laga mat men dagens film kommer strax upp men ni får ha en bra nyårsafton!


Sista dagen av 2010!

2010 har varit en riktig berg och dalbana för mig men det har varit ett hyfsat bra år ;) Idag ska jag faktiskt bara fira med pappa och ta det lugnt! Har inget festhumör... Men aja har varit på stan med Ida en stund och hittade en sån här stor sammet tofs för 14 kr! Den var ganska sött. Finns att köpa på Ur & Penn! Men nu ska jag göra mig iordning för nyårspromenaden som börjar om en timme! :D Dagens film kommer upp efter promenaden!

Årets inspiration maybe? :)
(När det gäller klädstilen asså xD)

Snygg, Snygg, Snygg!

'
Sorry var bara tvungen! xD

Latar mej!

Latar mej framför tvn just nu med en påse godis faktiskt! Jag är nu bombsäker på att jag hade kikhosta för när jag tog det där näsprovet så var jag praktiskt taget frisk så jag tror att bakterierna hade övergivit mej xD Skit samma får jag en attack inatt ska jag ta det som en man och gå och lägga mig sen ;)

Ett bra nyårslöfte?

Funderar på att ha ett nyårslöfte i år men jag kommer inte på nån bra! Nån som vet?? Kommentera gärna några tips! Skulle bli superglad då :) Gärna några man klarar av att hålla också ;)


Dagens film!

Dagens film blir idag The House Bunny! Den handlar om en tjej som blir utsparkad ifrån playboy huset och hamnar på ett studenthem där det bara finns nollor och hon ska få det hemmet att bli populärt! En väldigt rolig film ;)


Vaken!

Så fort jag gick upp så gjorde jag det jag lovat pappa att göra. Nämligen att dammsuga vardagsrummet och köket! Det kändes faktiskt bra att göra det innan man ska träffa saknade Amanda Wistrand! Har inte sett henne på typ 5 år! Så det kommer bli kul :) Aja ska inte möta henne förrän klockan två så tänkte sminka mig och kolla vad jag ska ha på mig! :) Kanske den nya jeansskjortan jag köpte på Vero Moda? :) Hörs senare!

Med legginggs och min stickade halsduk? Den kan nog funka...!

Ska nog lägga mig nu!

Är väldigt trött men ändå inte! Jag tror det här inlägget kommer bli ett berömt svamling inlägg direkt skrivet av Lidia Petkovski! Typ Great :) Haha som sagt ett inlägg som är totalt jävla fucking onödigt! Ursäkta för dom fula orden menmen man dör inte av dom ;) Hare gött nu så hörs vi imorgon! (Om jag kan slita mig ifrån mina nya böcker jag har köpt!)

En annan modell jag avgudar!

Duschat och känner mig avslappnad!

Har suttit i duschen i jag vet inte hur länge xD Tänkte sätta på min favoritfilm Mysterious Skin nu :) Kanske dregla lite över Joseph Gordon - Levitt :P Aja ni får ha det så bra och besök min bloggjävel medans jag tittar på filmen!

Haha en dag av skratt och mycket glasyr! :)

Dagens film!

Dagens film blir idag Mysterious Skin! Den handlar om två pojkar som blir utsatta av sexuella övergrepp när de var åtta år. Under de åren som de växer upp får man se hur de bearbetar detta. Neil Mcormick prostituerar sig och ler mest åt minnet medan Brian fick en blackout under tiden han blev våldtagen och tror att han blev bortförd av utomjordingar. En film som väcker mycket känslor och kan få en att fälla en tår ;) En av mina favoritfilmer faktiskt!


Blev ingen jacka!

Fanns bara en kvar som var grå och den passade inte på mig tyvärr :( Men satte mig och fika med Burak och Olivia men sen så gick Burak för att jobba så mötte jag och Olivia upp Amina och satte hos på Espresso House :) Aja nu ska jag bara sitta hemma och bara ta det härligt lugnt ;)

Fokusera på dem syndigt snygga skorna!

Sådärja!

Jag hittade en jättefin design! Det enda jag är missnöjd med är den ljusa texten men jag hoppas ni kan läsa den ändå! :) Som sagt imorgon ska jag köpa en jacka och sen efter det vara med Olivia :D Kommer nog kunna lägga upp roliga inlägg i alla fall ;)

Är inte nöjd med designen!

Den var typ bara snygg i mina ögon för typ tre timmar eller nåt :( Nu ska jag titta efter en annan och se om jag hittar nån som faller mig i smaken och som jag kan ha ett tag ;)


Tror jag ska köpa en jacka imorgon!

Kände att jag faktiskt behöver en jacka som är lite mer sofistikerad än vad min feta dunjacka är. Den finns på Vero Moda och kostar egentligen 700 kr men det är halva priset på den så jag tänkte köpa den imorgon eftersom det känns som att jag börjar få en mognare klädstil! Så tror jag spenderar mina sista pengar på den jackan ;)

Jag skulle kunna döda för de där skorna och byxorna!

Mer modebilder!


Dagens film!

Dagens film blir The Duchess! Har inte sett den men den verkar vara ganska bra! Så får se om jag ser den ikväll :D


Blev ingen Gossip Girl :(

Skulle ju köpa säsong ett idag och när jag kommer till Åhléns så har nån jävel redan tagit den enda och SISTA! Jag hade till och med gömt den innan jag gick igår! Aja köpte ju en massa annat för pengarna men vafan jag hade så himla gärna velat ha den -.- Men just nu har jag ganska tråkigt. Imorgon ska jag i alla fall träffa en saknad Olivia Taylor! Vi ska nog bara fika och så tror jag ;)

Söta tjejor där!
Dagens film kommer snart upp!

Kollar på ANTM!

Kollar just nu på Americas Next Top Model! Idag planerar jag att bara sitta hemma för jag har sovit dåligt två nätter i rad och jag vet ärligt talat inte varför :( Men jag hoppas definitvt att jag kommer sova bättre den här natten!

Älskar den här bilden på modellen Analeigh!

Shoppat igen!

Tror jag börjar bli lite shopping beroende :O Inte bra men ska absolut inte shoppa mer den här månaden och januari ska det bli ändring på! Aja här är det jag shoppade idag! :D

Bh och trosor - HM

Jeansleggings - Vero Moda

Jeansskjorta - Vero Moda

Blus - Åhléns (Har ju en sån i grå också xD)

Världens bästa modell...?

Har börjat titta på Americas next top model 11 och där ser man coola Analeigh! Hon vann inte tyvärr men kom trea och ärligt talat så älskar jag typ alla hennes bilder! Hon har ju arbetat som modell efter top model och hon är helt klart bäst! :D Eloge till henne och hennes vassa bilde ;)





Den sista är definitivt min favorit! :D

Trött som fan!

Funderar seriöst på att gå och lägga mig nu! Haha klockan är liksom bara 8 men jag sov bara 2 timmar inatt. Men ska försöka hålla mig vaken så jag sover skitgott hela natten! Onödigt inlägg men jag ville skriva av mig lite ;)


Ny design...?

Har fixat en ny men jag vet inte om det syns så ska kolla via det här inlägget :D

Dagens film!

Vi håller oss på Johnny Depp filmer. För idag så blir dagens film Pirates of the Caribbean Svarta Pärlans förbannelse! Jag tycker den är roligast av alla tre. Pallar inte skriva handlingen men började titta på den igår och håller på att se den just nu! :D Johnny Depp är bara såå snygg (a)




Folk på rean är helt knäppa!

Var med Ida på både Maxi och stan och folk är verkligen helt galna asså! Men det hände faktiskt nåt väldigt konstigt på stan idag. Jag och Ida var inne på Vero Moda och helt plötsligt dyker det upp en kvinna och tar mig på axeln och hon bah du måste tycka jag är konstig som dyker upp såhär men jag ville bara säga att du är så vacker, så lik din mamma! Och jag bah du kände min mamma? Hon bah väldigt väl. Aja sen sa hon att hon inte bodde i Norrköping längre men det var så jävla konstigt att hon kunde se att jag var Jessicas dotter liksom :O Typ årets konstigaste händelse! Imorgon ska jag i alla fall snabbt till Åhlens och köpa Gossip Girl säsong 1 :D Men vi hörs kanske senare!

Tycker inte att jag är så lik min mamma :S

Jag tänker på dig när jag hör den här låten...

Jag saknar dig. Du har orsakat så mycket smärta men ändå är du saknad. Försöker dölja det såret du gett mig men det är svårt ibland. Jag vill hata dig men jag älskar dig så mycket.
Jag fick spendera 6 år med dig men de åren betydde mycket för mig. <3


Jahopp...!

Har lite tråkigt just nu men ska titta på en film tror jag :) Imorgon blir det gymet med Ida sen ska vi vidare till Maxi och kolla runt där. Måste köpa en puderborste. Var på stan idag med Maria ett tag och det var sjuukt mycket folk xD Aja jag köpte foundation, mascara och en foundationborste! Men ska faktiskt spara de mesta pengarna jag fick :D

Dagens film!

Dagens film blir Sweeney Todd! Den var så flippad att den blir dagens asså! Egentligen såg jag den igår men den var så kul och knäpp att den var tvungen att läggas upp! Aja det är en skräckmusikal men den var mer äcklig och så men se den så förstår ni!

Hörs senare!

Mina julklappar!

2 Iphone skal
2 par örhängen
Ett halsband
1800 kr
Tvålkit från Biotherm
Vantar
Jeansskjorta
Iphone (Fick ju den innan men räknas ändå som en julklapp!)

Det var vad jag fick! Inte så mycket men det är tanken som räknas :)

Julaftons outfit och facelook!


Jeansskjorta - Fick av Ida i julklapp
Linne - Gina Tricot
Jeans - Gina Tricot
Halsduk - Gina Tricot

Lite mörkt men så såg man ut på julafton med väldigt lite smink!

I'm back!

Äntligen har jag internet och jag kommer spotta ut inlägg den närmaste halvtimmen det blir jul outfit och facelook, juklappslista och dagens film så stay tuned!

Dagens film!

Lägger snabbt upp en dagens film! Idag blir det faktiskt ingen julfilm utan det blir Bring It On In It To Win It! Det är den näst senaste av Bring It On filmerna :D Här utspelas det på ett cheerleader läger och två lag är extra fientliga mot varandra. De går en sen natt ut och tävlar mot varandra på gatorna, men det slutar med att polisen kommer och många skadar sig genom att ramla ifrån pyramiderna. Båda lagen har nu många som är skadade så om ingen vill åka hem så måste de slå ihop lagen och det återstår att se hur det fungerar...
Tror många har sett den men det skadar aldrig att se den igen! God jul än en gång!

God Jul allihopa!

Japp, då var det julafton :D Inte en människa ute på gatorna haha! Aja vid 13.00 så ska det firas jul hos min farmor med kusinerna och pappa förstås! På kvällen så går jag till mormor och firar jul där så tyvärr så blir det inte så mycket bloggande dom närmaste två dagarna men det går nog bra ändå ;) Ha en bra julafton alla! <3

Hur min 23 december brukar se ut!

Den dagen för mig har alltid varit typ helig eller nåt xD Jag har aldrig stressat på den dagen och liksom allt inför julafton ska vara klart då ;) Men idag har det inte alls sett ut så. Jag har känt mig stressad fast jag tagit det lugnt med en kompis och vi gjorde inget speciellt. Aja det är ju lite annorlunda nu än vad det var förra året. Saknar lite att fira jul med mina kusiner, hur Isabelle brukade springa in och typ gapa och skrika på mig och Alex att det var julafton och sen gick vi ner och åt skinkmacka och öppnade en julklapp var. I år kommer ingen att väcka mig, kommer vakna av tystnad och alla julklappar har jag redan typ fått av pappa så jag kommer inte öppna nåt innan vi går till min farmor. Egentligen spelar inte julklappen någon roll, det är mer känslan av att bara vara två stycken och inte fem... <3

Dennis Julklappskalender!

Är med idag igen xD Idag kan man vinna ett presentkort på 2000 kr i alla Guldfynd butiker runtom i Sverige :D Vill ni vara med så är det bara att klicka HÄR!

Glömde berätta hur det gick!

Jag var ju hos tandläkaren imorse och jag skulle bli satt på listan igen och kommer få en tid på våren nångång! :D Jag blev asglad verkligen :D Hoppas man får nån annan än gubbjäveln jag fick förra gången! Aja men vi hörs senare!

Dagens film!

Idag blir det 500 days of Summer! Jag har blivit starstruck av Joseph Gordon-Levitt xD Han har huvudrollen i den här filmen och den är både romantisk och rolig. Den handlar om Tom Hansen som trodde han hade mött den rätta och hon heter Summer Finn, men när hon plötsligt gör slut med honom så sätter han sig och går igenom alla 500 dagar han har dejtat henne.
Värd att se!

Vad tyckte ni om dagens film idag? Som sagt det är den första filmen ;)


Ny kategori!

Tänkte med att göra en ny kategori här på bloggen som ska heta Dagens film! Varje dag kommer jag alltså lägga upp en film som jag själv tycker vore värd att se och en som jag kanske sett just den dagen :) Kommer alldeles strax lägga upp dagens film! :D

Godnatt!

Ska ju upp tidigt imorgon så blir att gå och lägga sig nu! Jag hoppas det går bra hos tandläkaren imorgon :) Wish me luck bitches! ;)

Kommer man få tandställning tro...?

Imorgon får jag väl i alla fall veta om jag får en tid hos tandregleringen xD Hoppa man får det vid mars eller februari :) Det kommer väl se för jävligt ut på mig men sen när man tar bort den så har man ju fått jättefina tänder :D

Espresso house och julklapp!

Har varit med Ida hela dagen idag! Först mötte jag henne vid Stadium och gissa vem man får se?! Matildah Andersson!! En väldigt efterlängtad filur xD Typ skrek mitt på stan när jag och Ida såg henne! Haha! Aja sen satte sig jag och Ida på härliga Espresso House och snackade lite sen gick vi till min tandläkare och fick reda på att jag ska dit imorgon igen vid 09.00!!! Herregud kommer aldrig kunna komma upp xD Aja sen bytte vi julklappar och jag fick en jeansskjorta! Det jag velat ha i typ fem månader nu hihi! Det var min dag i alla fall! Nu ska jag se på Mysterious Skin igen. Den är sorglig men hur bra som helst och Joseph Gordon-Levitt är inte så dum att titta på haha! Men han är snyggare i Inception men den tyckte jag blev lite jobbig tillslut men nu ska jag sluta svamla och fortsätta se på filmen!

Har fått virus!

Fick virus på blogg.se men det håller på att tas bort xD Aja håller på att se klart Inception och man fattade efter typ 20 min så den var inte så svår att förstå :D Den är jävligt bra i alla fall men nu måste jag starta om datan! Hörs senare!

Bästa Daniel vann!

Man blev ju som galen när dom sa att Daniel hade vunnit! :D Hans hälsning till sin mamma var supergullig :) Men just nu så tänkte jag bara kolla in dom andra bloggarna jag brukar följa :D Hörs imorgon!

Världens bästa som vann Ung&Bortskämd!!

Riktig filmdag!

Nu sitter jag och kollar på Inception och jag fattar verkligen inte ett dugg! xD Ska äta när filmen är klar ;)

Just nu!

Kollar på filmen Mysterious Skin! Ganska gammal men bra ;)

Hemma från avslutningen nu!

Äntligen så får man det efterlängtade jullovet!!! Var typ i skolan i två timmar. Hände inte så mycket men när jag kom hem så slog jag in dom sista julklapparna och diskade faktiskt *stolt* Nu väntar jag på att mina nudlar ska bli klara :D Skriver ett inlägg senare!

Daniel skön kille det där!

Seriöst ni MÅSTE kolla! Jag skrattade så jag tjöööt! xD

Tim-Joel förtjänade inte att åka ut!

Jag får fan rage på Karolina och Paulina! Och vi ska inte snacka om deras pappor! Dom var ännu värre. Tim-Joel och Daniel gjorde typ allt och så åker Tim-Joel ut av alla människor :( Hoppas föräldrarna insåg att dom gjorde fel! Nu ska jag lugna mig och imorrn hoppas jag att Daniel tar hem hela skiten! :)


Du var helt klart bäst! <3

Ta hem hela skiten nu! Dom där tjejerna som borde åkt ut för länge sen vinner du över helt klart!


Dennis Julklappskalender!

Idag kan man vinna en digitalkamera så om ni också vill vara med så klickar ni HÄR!

Vår julgran!

Nu har vi pyntat klart den! Den var ganska stor för så lite pynt som vi hade men den blev bra ändå tycker jag :) Nu ska jag titta på tv med pappa!

Lidia tackar och bugar för dagen!

DennisM's Julklappskalender!

Är med och tävlar idag och i den här luckan så kan man vinna ett presentkort på H&M värde hela 1000 kr! Vill ni också vara med är det bara att klicka HÄR!

Vår enorma julgran!

Gomorron! Vaknade för typ en timme sen så för mig är det morgon haha! Pappa var ute och köpte en gran medans jag sov och den var tyligen en av dom minsta dom hade :O Aja ska pynta den senare ikväll så får ni se hur den ser ut då :D Ska kolla på alla Bring it on filmerna nu! Hörs senare!

Vill ha en systemkamera!

Har önskat mig en Canon e05 1000d av pappa men jag vet inte om jag får den eftersom jag redan har fått en Iphone xD Men man kan alltid hoppas. Och hoppas jag så kan jag längta till jul! Har inte gjort det i år, vet inte riktigt varför!

Lidia tackar och bugar för dagen!
(Snälla, kommentera inte om tävlingar i era bloggar eller nån form av reklam för jag kommer ändå inte kolla eller vara med i såna tävlingar! Tack!)

Hemma hos Ida igår!

Pallade inte uppdatera igår xD Men nu är jag igång igen! Igår efter skolan så åkte jag till Ida och vi bakade pepparkakor och satte ihop ett pepparkakshus! Den blev faktiskt jättefin :D Just nu så sitter jag och kollar på en film och har ätit en kebabtallrik! Pappa lämnade pengar åt mig eftersom han ska jobba idag och ikväll ;) Aja ska fortsätta kolla på filmen nu! Hörs senare! Här får ni lite bilder från igår!








Pigg som fan!

Tjooo!!! Är hur pigg som helst och det är inte långt kvar tills jag funderar på att gå och lägga mig. Men man har ju druckit en flaska cola så jag antar att det kommer ta ett tag att varva ner xD Imorgon efter skolan ska jag vara med Ida och vi har bestämt att vi ska baka pepparkakor! OMG! Det får vi se hur det går...! Hon vill ju göra ett pepparkakshus också men jag tror inte att det kommer se ut som ett hus när vi gör den xD Aja ska försöka gå och lägga mig ändå annars kommer jag inte upp imorgon!
Lidia tackar och bugar för dagen!

Känns som jullov!

Kom hem för typ en halvtimme sen och det var ganska roligt i skolan idag. På samhällskunskapen så hade vi fyra tävlingar och jag och Nathalie vann två av dom fyra! Jag brukar aldrig vinna nånting haha xD Men aja idag ska jag nog inte göra så mycket mest se på film och bara ta det lugnt ;)

En till underbar sovmorgon!

Vaknade typ nyss och jag börjar inte förrän 12.50! Historialektionen var inte obligatorisk och jag var ju klar med min rapport så nu sitter man hemma med rufsigt hår och jätteblå påsar under ögonen xD Men ska snart platta håret och sminka mig lite för jag ser för jävlig ut i ansiktet haha! Men skriver kanske ett inlägg i skolan så vi hörs senare!

Såg Idolerna på stan idag!

Mådde mycket bättre efter mattelektionen konstigt nog xD Men sen hade jag svenska och efter det mötte jag upp Ida och vi gick till stan och traskade runt på stan eftersom Ida behövde skor men sen satte vi oss på Fräcka Fröken och kollade när några från Idol skulle sjunga :D Det var Daniel, Olle och Andreas! Ville mest se Olle fast Daniel är så söt så jag hade inget emot att titta på honom  heller xD Aja har i alla fall inget kvar att göra som har med skolan att göra så nu tittar man mest på film hela kvällarna!

Mums! Han var till och med bättre live! :O
Lidia tackar och bugar för dagen!

Allergisk mot godis...?

Tjoo! Fick en attack till igår vid typ halv tolv -.- Försökte verkligen fundera på vad jag kunnat ätit eller gjort, dels gymmade jag men sen efter det så käkade jag ganska mycket godis xD Förra gången jag fick en attack så hade jag käkat en massa godis också så det får mig att fundera om jag inte är allergisk mot nåt i godiset...Hmm...
Aja har haft sovmorgon eftersom det är halv studiedag idag så jag börjar inte förräns 12.00 vilket är grymt skönt! Men jag ska inte skriva mer nu för jag darrar som fan av min hostmedecin! Hörs senare!

Lägger upp en smått förvirrad bild...

Tränat idag!

Tränat för första gången på flera veckor! Jag och Ida snackade nog mer än vi vad vi tränade men jag var ganska ringrostig xD Den här kvällen har jag bestämt mig för att inte plugga nånting! Gör klart svenskan imorgon sen ska man vila, vila och VILA! Haha snart jullov ju ;) Men ska återgå till att vila och äta tillbaks dom kalorierna jag brände på gymmet!

Lidia tackar och bugar för dagen!

Har håltimme!

Har håltimme fram till 14.35 och det finns typ inget att göra xD Tror att jag ska spela King nu om Internet tillåter det :P Aja skriver ett inlägg när jag har kommit hem ifrån gymmet :D

Gjort provet nu!

Sitter på franskan nu och provet gick väl okej xD Det var en lång pinne med en tops på som man skulle stoppa upp i näsan! Började gråta av ren relflex xD Aja ska träna efter skolan sen. Ska börja komma igång med träningen igen!

Vill ju se ett stjärnfall!

Läste på Aftonbladet att det skulle bli ett stjärnfall nu klockan 10 och framåt men än så länge har man inte sett nåt! Fast det har ju bara gått 10 min xD Men är en väldigt otålig människa men aja sitter och lyssnar på Burlesque musik just nu och gillar faktiskt jazzmusik! :O Trodde inte det om mig själv (a) Men ska ta och sluta svamla om en massa skit så ska ta och säga det jag brukar säga när jag gör mitt sista blogginlägg för dagen:
Lidia tackar och bugar för dagen!


Blev inget näsprov idag!

Tyvärr! :( Men jag måste gå dit på förmiddagen imorgon eftersom dom inte var så många sådär på eftermiddagen. Tydligen måste dom vara mer än en läkare för att göra det där dumma provet! Efteråt när jag traska hemåt så ringde jag pappa bara för att få lite rage xD Tycker synd om pappa nu som fick sitta och lyssna på mig när jag fick rådamp på kärringen på vårdcentralen! Aja nu blire Ung&Bortskämd sen ska jag nog fortsätta att lyssna på fett bra Burlesque musik! :D

Borde ta lite fler bilder men palla liksom!

Filmen man kommer nörda xD

Cam Gigandet är ju så jävla snygg!!< /

Längtar, längtar och längtar!!!

Såg trailern på Burlesque nyss och jag längtar som bara den när den kommer ut på bio asså!!!! Kommer nörda trailern fett mycket xD Aja ska till vårdcentarlen och ska ta ett prov genom näsan värsta äckligt xD Wish me luck!

Hetingen som spelade James i Twilight är med i den här filmen så kommer typ svimma när jag ser honom i den här filmen för han spelar snäll här (a)


Glömt bort hur man gör!

Fan jag har fått en riktig blackout! Men jag lägger upp den när jag kommit på hur det funkar igen xD Jag har nog så mycket annat att tänka på att jag har glömt bort vissa saker man inte tänker på varje dag!
Lidia tackar och bugar för dagen!


Pluggat och duschat!

När jag kom hem från mormor så har jag pluggat både historia och svenska! Har även tagit en välförtjänt låång dusch! Hade ju en slags nobeltävling i skolan i fredags och på kvällen hade vi en middag men det var en uppgift där fem stycken skulle dansa till Shakiras låt Waka Waka och det här var vår klass! Jag var ute och letade efter saker som hade med nobeldagen att göra när dom gjorde den här xD Tyckte vår var bäst av alla teoretiska skolor! Lägger upp videon i nästa inlägg!

Är faktiskt inte trött!

Var lite trött när jag kom till mormor men sen när jag gick hem så blev jag genast mycket piggare. Hoppas jag är på bättringsvägen :D Aja mitt rage är över nu och har pluggat både svenska och historia! Imorgon är det nån sorts nobelfest på skolan men vi ska tävla mot andra skolor först sen vid typ 18.00 så är det middag på skolan. Hoppas det blir gott! Ska se lite på House nu! 
Lidia tackar och bugar för dagen!

Jag har rage!!!!!!!!!

Idag går inget som det ska! Jag är sur på allt och alla och inget är roligt -.- Vi snackar om vår framtid nu och jag skulle tydligen tjäna 70 000 kr per år xD Haha snacka om att bli fattig -.- Aja ska till mormor sen efter skolan och när jag kommer hem kommer jag säkert vara så himla slut så jag kommer slockna direkt. Hörs senare om jag kommer vara vaken!

Är med i ännu en tävling!

Jag är nu med i en till tävling från DennisM och nu kan man vinna ett presentkort på Kicks för 1000 kr! Är ni också sugna på att delta så kan ni klicka HÄR!
Skriver ett inlägg lite senare!


Godnatt!

Lidia tackar och bugar för dagen!

Har pluggat klart nu!

Har jobbat lite med historian och sen kollat igenom svenskan men den gör jag på lektionen istället xD Aja sitter och kollar på House just nu och tänkte ta och käka nånting sen ska jag nog lägga mig ett tag jag är supertrött!! Men vi hörs kanske senare!

Tog bilden imorse från mitt rum! Tyckte det såg mysigt ut xD

8 december!

Vaknade utan anfall idag faktiskt vilket jag är jättenöjd med :D Men nu ska jag snart gå och äta. Efter skolan tror jag att jag ska jobba lite med min rapportskrivining och sen ska jag börja lite smått med min krönika till svenskan :) Bäst att göra så bra ifrån sig som möjligt de sista veckorna i skolan ;) På kvällen kanske det blir lite House och kanske Harry Potter och dödsrelikerna! Jag hittade den igår med hyfsad kvalitet och svensk text :D Men vi hörs senare när jag har kommit hem och pluggat lite!

Favoriten i Harry Potter xD

Ber till Gud att jag inte får ett anfall imorrn!

Fick ju ett anfall imorse igen. Men det var inte lika hemskt som det hade varit igår natt. Men ber till Gud att jag inte får nåt anfall på morgonen imorrn. Blev faktiskt inte panikslagen idag mest frustrerad över att jag fick det xD Aja tycker min blogg har blivit supertråkig så ska försöka att skriva gladare inlägg! Men ska spela King nu så Lidia tackar och bugar för dagen! (Och att jag lever xD)

Fick bilden åt rätt håll!

Vi får sitta och svälta!

Sitter i skolan just nu och är vrålhungrig! Restaurangskolan vi brukar gå till hade tydligen fått elavbrott igår så vi ska få mat till skolan och den kanske inte kommer idag :( Jag har definitivt ingen lust att gå hem och äta så jag får väl sitta och glo xD Hörs senare!

Troligen kikhosta!

Läkaren på vårdcentralen trodde att jag hade kikhosta. Typ bara små barn har det men alla som är födda innan 1995 blev vaccinerade mot det men jag är ju 94:a så jag blev aldrig vaccinerad :( Aja ska snart gå dit och göra ett prov som ska genom näsan tydligen vilket är superäckligt! Menmen jag smittar inte och blev ganska okej under dagen så tillbaks till helvetet imorrn -.- Lidia tackar och bugar för dagen!

Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv!

Det jag ska berätta kan vara lite äckligt så ALLA vet!
Jag vaknade vid halv tre inatt ungefär av att jag hostade för att få luft. Jag hostade så hårt så att jag började kräkas. Jag blev först så chockad så jag hann bara fram till min papperskorg. Sen sprang jag in i badrummet och när jag märkte att när jag drog in luft så fastnade luften i halsen och det lät väldigt läskigt när jag kippade efter luft.

Jag tumlade in till pappa och han bara kastade sig upp ur sängen och var väldigt nära på att ringa ambulans men sen fick jag andingsrytm igen och kräktes inte längre men ska till vårdcentralen ifall att. Får tyvärr vänta till halv tre på eftermidagen innan jag kan gå dit och jag blev lite ledsen att jag måste vänta så länge för att få svar :( Men är hemma från skolan i alla fall. Vill egentligen inte missa nåt men jag tycker det är för riskabelt att gå till skolan idag.

Hursomhelst så har jag aldrig varit så panikslagen i hela mitt liv, trodde faktiskt att jag skulle dö där ett tag. Nu mår jag bara lite illa men hoppas att det blir bättre sen.


Harry Potter och Dödsrelikerna del 1

Den var faktiskt ganska bra för att vara första delen i dödsrelikerna. Den var både rolig, sorglig och oväntade ögonblick. Men dom kunde ju tagit med Draco Malfoy lite mer hallå?! Haha han är typ den som ser helt okej ut i Harry Potter. Har blivit lite småkär i honom på senare tid xD Aja ska plugga lite innan jag går och lägger mig så Lidia tackar och bugar för dagen!



Han var bara med i två scener juu!! Men man hade ju 15 min att kolla på honom (a)

Mot bion

Vi hörs efteråt! Blir nog vid typ halv nio nångång :)

Städat klart!

Har städat klart nu och har satt mig framför datorn och kollar på sjätte Harry Potter filmen xD Då har man ju en aning om hur den sjunde blir. Kommer inte riktigt ihåg den sjätte filmen :) Men sitter med en Coca cola light och en skål popcorn :P Och ikväll blir det godis xD

Mums!

Gomorron!

Vaknade nyss av ett riktigt stort hostanfall! Men nu är det bättre i alla fall. Idag ska jag nog först städa sen ska jag göra klart religionen och sen blir det bio med Maria 18.00! Mitt rum har typ inte blivit städat på evigheter xD Menmen det måste göras nångång! Vi hörs sen när jag är klar med städningen!

En del av mitt rum -.- Jag kanske hittar saker som har varit försvunnet länge i den där röran xD

Hemma!

Har varit hos Maria typ hela kvällen! Vi käka pizza och kollade på Trubbel i paradiset. Den var inte så jättekul men den dög. Men imorgon blir det att gå på bio med Maria (igen) och se på Harry Potter och dödsrelikerna!!! Det ska bli jättekul :D Men aja vi får höras mer imorgon för nu ska jag sitta med datan och bara ta det lugnt!

Min första bild med min Iphone! Tyvärr så vill inte bilden hamna åt rätt håll men ni får väl vända på datorerna annars då xD
Lidia tackar och bugar för dagen!

Mobilblogg

Testar att blogga från mobilen och det går tydligen rätt bra men jag kan tyvärr inte lägga in några bilder men ikväll ska jag va med Maria Andersson och vi ska hyra en film och käka pizza så det ska bli kul men vi hörs väl när jag har kommit hem! :D

Bad update!

Har hållt på så mycket med min Iphone xD Nu ska jag i alla fall kolla på MTV Movie Awards 2009! Jag fick den av Therese. Det kommer bli ganska dålig uppdatering i helgen med eftersom jag ska vara hos mormor och dom har ju jättesegt internet xD Men vi hörs på Söndag alla!

Lidia Tackar och Bugar för Dagen!

Min Iphone har kommit!

Den kom idag så nu har man suttit och dreglat över den typ hela kvällen xD Skulle ta kort på den via webcam men den ville inte samarbeta tyvärr :( Har nytt nummer men ska inte lägga ut den här men ni som jag går med i skolan kan vi ju fixa imorrn! ;)
Lidia tackar och bugar för dagen!

Jag hatar skolans internet!

Herregud vad segt skolans internet är asså! Man vill ju bara dö när man går in på internet här! Det har har tagit mig en kvart att kunna komma in på blogg.se xD Aja jag deltar i Dennis M julklappskalender och där kan man vinna presentkort på hela 2500 kr i över 35 000 olika butiker! Vill ni också vara med och tävla kan ni klicka HÄR! Men vi hörs senare när jag sitter i ett bättre klassrum eller efter jag har varit och gymmat!

Storshoppat!

Efter skolan gick jag raka vägen till stan och handlade alla julklappar så jag har det gjort liksom :D Vann även en länk idag från Dennis M! Haha jag som aldrig brukar vinna nåt xD Men jag köpte blusen från Åhlens och den kunde satt bättre men jag visste att jag skulle ångrat mig om jag inte köpte den. Köpte även en väska ifrån Accent som var på rea :D Har kollat på den i månader xD Aja nu ska jag kolla på Gossip Girl!
Lidia tackar och bugar för dagen!

Denna ska jag köpa idag!

Fick ju mitt studiebidrag idag och jag ska köpa den här blusen! Jag tog Dessies bild eftersom jag inte hittade den på Åhlens hemsida. Blev helt kär i den när jag såg den på Dessies blogg xD Men aja jag måste även köpa julklappar också -.- Det är alltid så mycket folk nu när det närmar sig jul ;)

Tyckte den satt väldigt bra på Dessie :D Hoppas den sitter lika bra på mig xD

RSS 2.0