Nu flyttar jag igen!

Så jag kommer säkert ha den här deisgnen ett bra tag men då vet ni vilken blogg som gäller framöver!
Trivdes bättre på myshowroom men förlåt om jag håller på att krångla haha!
lidde.myshowroom.se

Bytt design!

Det bästa med blogg.se är att man kan byta lite hur man vill och jag tyckte den här ganska vita designen var väldigt ren och jag gillade texten på headern xD Men tror att denna kommer vara ett tag fast jag gillar ju att byta ofta men ska hålla fingrarna i styr ;)
Kan ni inte se designen tryck F5! ;)


Blir den här ganska så omtyckta bilden på mig framifrån! Tycke själv att den blir ganska bra :D

Sitter och har tråkigt!

Typ 45 minuter kvar innan vi börjar och det är med svenska och jag vet inte riktigt hur det kommer att gå eftersom vi ska börja med en rapport och Jennica är inte ens här...?
Knäppt...Haha jag är lite smågrumpig just nu men ska på skivstång ikväll så jag är rätt taggad faktiskt ;)
Hörs senare!

Älskar mitt mobila bredband!

Gick och hämta det hos morfar nyss och jag kommer bli jättebortskämd eftersom nästa vecka så kan jag inte använda den. Morfar behöver den ju liksom haha! Aja har håltimme till 13.20 idag så det kommer bli en himla seg skoldag! Nu ska jag njuta av mitt mobila bredband biches!!!

Ska nog sova nu!

Är helt slutkörd i kroppen och imorgon ska man köra skivstång -.- Hur kommer det gå? xD Aja men ska få mig lite ordentlig sömn och sen blir det en lång dag i skolan imorgon men jag ska ta på mig det slappaste jag har imorgon för jag känner mig rätt hängig och det känns som att en förkylning håller på att bryta ut! Men dricker hinkvis med te så det borde nog inte bli nåt problem med halsen xD
GODNATT!

Bytt tillbaks!

Myshowroom har blivt jättesegt och jag började sakna blogg.se så det ska bli skönt att börja blogga här igen så jag hoppas att jag får tillbaka alla mina besökare! :D

RSS 2.0