Tråkigt att va hemma!

När man sitter i skolan så vill man vara sjuk men när man är hemma då vill man gå till skolan -.-
Hemma har man ju ingen att prata med eller att ha nåt att göra. Jag sov i typ tre timmar förut sen åt jag lite och hamnade sen framför Harry Potter och några Gossip Girl avsnitt! Imorgon ska jag defintivt gå till skolan. Med lite nässpray och hostmedecin klarar jag att vara i skolan! Bra pep talk till mig själv känner jag :D

Som pricken över i:et så lägger jag in en bild på ett par riktigt snygga skor ifrån Jimmy Choo!
Lidia tackar och bugar för dagen!

Sjuk :/

Idag gick det verkligen inte att gå till skolan så jag bestämde mig för att stanna hemma. Imorgon måste jag till skolan och jag hoppas även att jag mår lite bättre då :) Men vi hörs senare!

Yeess!!

Pappa har nyss beställt min Iphone! Dock kommer jag få ett nytt nummer -.- Jag fick välja bland en massa men alla verkade vara lika svåra att lära sig xD Aja efter skolan idag så gick jag hem till mormor och åt där sen mötte jag Burak och fikade med honom ett tag sen gick jag hem och har nu gjort engelskan och ska sätta mig och kolla på Gossip Girl nu :D

Lidia tackar och bugar för dagen! (Absolut!)

Fuck engelskaprovet!

Har engelska prov snart och jag har absolut inte pluggat! Men det blir bara länderna som kommer gå dåligt för grammatiken kan jag tror jag :P Men aja efter skolan så ska jag till mormor och lämna mina skolfoton till henne och så får jag säkert mat också xD Hörs senare!

Harry Potter och hemligheternas kammare!

Kollar just nu på den. Blev lite sugen på dom filmerna eftersom jag inte sett dom på hur länge som helst. Idag är det ju första advent och det har varit mysigt hela dagen xD Men jag har haft den avslappnande känslan hela dagen! Aja ska plugga lite engelska sen eftersom jag har prov imorgon.

Lidia tackar och bugar för dagen!

Mössan!

Var nyss ute och följde Olivia och herregud vilket busväder! Jag blev helt vit av all snö! Men i alla fall jag köpte den här mössan och den kostade bara 70 kr. Den var varm också så den ska man ha imorgon till skolan :D Hörs senare!

God morgon!

Sitter med datan såklart och kollar på när Olivia plattar sitt hår :P Hon sa nyss att hennes hår luktar kyckling xD Men aja jag har verkligen jätteont i halsen just nu men jag måste gå till skolan imorgon eftersom jag inte vill missa nåt! Snart ska jag gå och köpa en jättefin mössa från H&M och kan visa en sen när jag kommer hem :D Vi hörs senare!

Tjoo!

Sitter och väntar på Olivia! Hennes buss segar värsta och hon smsa mig och fick värsta radge på bussen xD Lite kul faktiskt för mig som inte sitter på bussen :P Men aja hon kommer snart och sen måste jag på stan och köpa badrumsmatta och förlängningsladdar tydligen :O Pappa är ju såå snäll mot mig som skickar iväg mig att köpa skittråkiga saker xD Men vi hörs senare!

På tiden att Linnea åkte ut!

Äntligen! Hon passade inte in i Idol för fem öre! Och Olle och Jay var ju helt klart bäst asså. Fick ju typ rysningar igår när jag lyssna på Olle. Han ser ju rätt bra ut också (a) Aja just nu så väntar jag på Olivia som ska sova här :D Har nyss vattnat blommorna åt pappa också! Men nu tror jag att jag ska spela lite på King så vi hörs väl senare!

Så besviken

Vi fick tillbaka våra franskaprov idag och det var så dåligt att jag bara ville börja gråta. Jag är så himla besviken på mig själv, jag menar kunde jag inte kämpat lite mer? Olivia började gråta men hon skrattade samtidigt också så det blev lite kul samtidigt som man tyckte det var hemskt. Gick sen på stan med Ida och när jag kom hem så satte jag upp min julstake och jag kände att stämningen blev lite lugnare omkring mig när jag hade tänt den. Men vill egentligen inte lägga upp negativa saker på bloggen men eftersom min pappa inte bryr sig så måste jag säga det till nån.

Blir inget mer blogginlägg ikväll så Lidia tackar och bugar för dagen! (not)

Blir att va med Ida sen!

Har bara franska kvar nu och det är ju bara 50 min så det kan jag stå ut med ;) Sen efter skolan ska jag vara med Ida och jag tror vi ska fika på Espresso House! Ska bli jättemysigt när det är snö och allt ute och sen en stoor Chailatte :P Menmen skriver nog lite ikväll så vi hörs väl då!

Måste bara tillägga att jag har pappas mjukisbyxor och min pappas dyraste tröja! :P

Äntligen fredag!

Så jävla skönt att det äntligen är fredag! Ikväll tror jag inte att jag ska göra nåt speciellt eftersom jag känner mig lite cp i halsen. Höll fan på att hosta ihjäl mig inatt :P Aja nu har jag naturkunskap så jag måste vara snäll och lyssna nu *blink*
Vi hörs nog senare!


Dålig uppdatering!

Sorry men har helt enkelt inte orkat! Jag tror jag börjar bli sjuk men jag gör verkligen allt för att inte bli det. Dricker just nu thé med honung och det hjälpte lite mot min fuckade hals! Men jag tror inte att jag bloggar mer idag.

Lidia tackar och bugar för dagen!

Internet suger!!!

Sitter i skolan och vi har ingen lärare på historian. Och internet segar verkligen! Jag är hungrig också
-.- Men nu ska jag sluta klaga!

Varit lite taight med tid idag!

När jag hade håltimme var jag på stadsbiblioteket och letade efter en bra bok som skulle passa min rapportskrivning. jag skriver om Marie Antoinette och tänkte att det vore bra om man hade en bok eller två istället för att bara använda internet. Aja jag hittade två stycken och min räddare i nöden Therese var snäll och lät mig låna på hennes kort! Det var snällt (a) Haha aja nu tror jag att jag ska läsa lite i en av böckerna och börja skriva lite fakta om henne :D

Lidia tackar och bugar för dagen!

Kvällens braiga låt!

Har hängt upp mig lite på Leighton Meester och jag tycker faktiskt hon är riktigt bra sångerska! Den här låten tycker jag är extra bra! Ta och lyssna på den vetja!


Orkar inte blogga!

Har jätteont i huvudet just nu och pallar inte blogga mer ikväll så jag tror jag ska gå och ta en alvedon och sätta mig och se lite på TV med pappa.
Lidia tackar och bugar för dagen!

Hemma nu!

Fick sluta tidigare idag eftersom vår idrottslärare inte var där och vi kunde inte ha teori då. Imorse så väckte Frans mig med ett sms om vad koden var in till skolan och jag tänkte då men vafan gör han i skolan så här dags? Så kollar jag på klockan och den är 07.46!!!! Jag typ springer upp ur sängen och jag var otroligt snabb och kom till skolan vid typ fem över åtta vilket är såå sjukt bra för att vara jag! Men nu ska jag dra och möta Rebecca Andersson så vi hörs senare!

Ung & Bortskämd!

Det har typ nyss slutat på TV så jag bestämde mig för att titta på SVT Play! Badet var väldigt avslappnande och jag satt faktiskt och kolla på Gossip Girl på datan när jag satt i badkaret! :P Väldigt kreativt med ett litet badrumsskåp som bord för datan ;)

Lidia tackar och bugar för dagen!

Ska hoppa in i ett bad nu!

Det var inte så länge sen jag gjorde det men det är ju så himla skönt! Den här gången ska jag försöka att inte somna -.- Haha jag vill ju inte drunkna liksom :P Men vi hörs efter att jag har badat ;)

Men bra Lidia!

Jag har grammatikprov i engelska på fredag och duktiga jag glömde engelskaboken i skåpet i skolan! Jag blev såå sur när jag satt hemma och plockade upp böckerna -.- Imorgon ska man möta Rebecca Andersson efter skolan i alla fall! :D Har inte sett eller pratat med henne på hela fucking 5 år!!! Det ska bli trevligt :) Sen i helgen ska Olivia Taylor kanske sova hos mig :D Kommer också även bli trevligt! Men nu ska jag bara chilla eftersom samhällsgrejen är klar och jag har inget annat krävande den här veckan! Hörs senare!

Jag just nu! Jag lekte lite på picnik :P Det blev inte så lyckat men det var kul!

Lalala

Sitter på matten. Eller aa det är ju inte jag som jobbar eftersom jag inte går snabbkursen och snart ska vi äta. Jag är vrålhungrig!!! Men som rubriken säger har jag väldigt tråkigt :P Bäst att inte skriva mer för annars blir det bara massa flum!

Typ såhär känner jag mig! Lite flum och cp!

Är väldigt avslappnad nu!

Var ju på Yoga för några timmar sen och det var jätteskönt! Och applåder till Dennis M som gjorde så att hela blogg.se låg nere :P Jag blev helt galen i eftermiddags. Han hade tydligen fått besöksrekord och det blev helt lagg! Men aja jag tror jag ska lägga mig tidigt ikväll så jag inte ser ut som en mumie imorgon i skolan!

Lidia tackar och bugar för den här dagen!

Vill ha jul nu!

Rubriken säger allt! Jag vill ha jul för jag vet nu att jag definitivt kommer få en Iphone!!! Jag sa till pappa att jag ville ha 3GS eftersom jag tycker fyran är mycket fulare och han bah okej men då får vi hitta ett bra abonnemang också. Yeeess! Nu längtar man ju så inihelvete asså!

Bort med den här gamla skruttmobilen och hallå Iphone!

Sett klart filmen!

Har sett klart filmen The other Boleyn girl nu och jag tyckte den var okej. Den blev lite seg i mitten men sen när det var påväg mot slutet så blev det jättebra och det är ju en sann historia typ xD Men den slog inte Marie Antionette i alla fall men jag älskar filmer som utspelar sig långt bak i tiden! Det är nåt fel så jag kan inte lägga upp någon bild men det ordnar sig säkert senare!



Applåder till mig!

Vaknade runt 11 idag! Ändå har jag hunnit med rätt mycket ;) Jag har städat, ätit en bra frukost, plattat håret och möblerat om lite i mitt rum! Yeij me! Nu tror jag att jag ska chilla hela söndagen ;) Men vi hörs senare innan jag ska till Yogan!

Jag i lockigt hår!
Vad tycker ni jag ser bäst ut i? Rakt eller lockigt? Har tyvärr ingen nytagen bild där jag har rakt hår.

Råkade trycka på spara & publicera!

Inte bara en utan två gånger! Jag skulle lagt upp en bild till på det sista inlägget men jag orkar inte nu men hur kan man vara så klantig och trycka fel två gånger -.- Såå typiskt mig men jag tror jag faktiskt ska sova nu, känns som att jag kommer bli sjuk för jag hostar hela tiden och känner mig täppt :( Aja ni får ha en bra kväll!

Mer bilder!

Råkade trycka på spara & publicera -.- Aja här ni några till som jag skulle laddat upp i det förra inlägget!

Min handledare Mia och Patrik Jönsson som var min idrottslärare!


Avslutningsmiddag 2010!

Blir bilder från avslutningsmiddagen med alla nior + lärare!



Hihi gillade Fridas min här! :D

Mina förra handledare Per och Lisa :D Per är smartare än vad han ser ut!

Jag, Lollo, Ida och Tilda!


Förde mediadagbok idag!

Jag bestämde mig för att göra samhällsläxan idag och man skulle skriva hur många timmar man spenderar med saker som har med media att göra. Jag har ju jämt mitt Spotify på så det blir väääldigt många timmar! Men aja nu ska jag se på en till film och det blir ytterligare 2 timmar :P

Gillar den här bilden men jag vet inte varför! xD

Herregud!

Vad tänker människor på egentligen? Jag har aldrig gillat Kissie speciellt mycket men jag skulle aldrig göra något sånt här! Även om hon i sin blogg sa att hon inte brydde sig så tycker man ju ändå lite synd om henne :( Men aja lite lågt bara. Coolt var det i alla fall att Dessie försvarade henne i sin blogg! :D

Varit duktig!

Var och träna med Ida vid halv tolv ungefär och när jag kom hem så duschade jag och tog ett skumbad och fyfan vad trött jag blev! Jag höll på att somna vilket inte är så bra när man ligger i badkaret liksom! Men aja tror jag håller på att bli sjuk vilket jag har försökt att undvika hela hösten och jag har lyckats hittills men hoppas i alla fall att jag inte blir det!

Ska nog se Marie Antoinette nu! Vill se ut som Kirsten Dunst i den här filmen :P

Godisgris!

Pappa kom hem med typ 2 kilo godis! Tror ni jag säger nej? Absolut inte! Jag kan inte låta han få allt själv ;) Men snart är allt uppätet och det blev aldrig nån idol utan jag kollade på The other Boleyn Girl som jag fick av Burak idag och jag har inte sett klart den än men den är bra soo far ;) Ska spela lite på http://www.king.com/ så vi hörs imorgon!

Myskväll!

Blir bara att ligga hemma och kolla på Idol! Tror inte att jag kör på godis ikväll eftersom jag nyss åt en choklad som farmor kom över med xD Ska äta mig riktigt fet på godis imorgon kväll istället när jag är helt ensam hemma och inte har pappa där som kan sno allt :O Han äter mer godis än mig och jag verkligen älskar godis! Men aja sitter och lyssnar på musik just nu och jag glömde ju skriva vilken tävling jag var med i och det är en tävling där man kan vinna ett presentkort på 2000 kr på H&M! Hoppas jag får det hihi :D


Är med i Dennis M tävling!

är med och vill ni också det så kan ni gå in http://www.bloglovin.com/m/1746138/145621095/b/1746138/aHR0cCUzQSUyRiUyRmRlbm5pc20uc2UlMkYyMDEwJTJGbm92ZW1iZXIlMkZ0YXZsaW5nLWF2c2x1dGFkLmh0bWw=


Orkar inte läsa!

Jag orkar verkligen inte att läsa Candide! Den är verkligen hemsk. Man liksom plågar sig igenom den där dumma boken! Nyss snöade det! Jag blev jätteglad hihi^^ Jag är en korkad person som faktiskt gillar snö! Menmen jag får vänta tills det blir ännu kallare för då kommer det säkert mer snö! :D

Lite ljus gör det mycket mysigare nu i höstmörkret!

Aerobics Dans!

Det var absolut inget för mig! För det första var det jättesvårt och man hängde inte med xD Fast min taktkänsla är inte den bästa! Men aja ska i alla fall på afron istället som vanligt på torsdagar istället :P Sen på söndag blir det självklart yoga! Det är så himla skönt och det behövs för kroppen! :) Ska läsa Candide nu så vi hörs senare eller imorgon!

Haha jag och Burak på H&M! Mitt face är lite cp där :P

Har nyss börjat skriva på min rapport!

Som vi ska göra på historian. Jag skriver om Marie Antoinette och det var värsta genomgången igår om hur man skriver en rapport. Jag gav typ upp innan jag ens börjat jobba med den! Aja det blev i alla fall lättare när man hade börjat jobba med den och man fick ju välja själv vilken person man skulle ha! :D


Lyssnar på jullåtar!

Tror jag blev sugen på att lyssna på jullåtar när jag käka lussebullarna! Men det är ganska mysigt att börja med julstämningen :P Julen och vintern är det bästa på året! Många gillar ju sommaren men hos mig är det vintern som ligger närmast till mitt hjärta! Fast julhandlandet kan bli lite stressigt ;)

Romme 2008! Jag stog lite cp kommer jag ihåg för att kunna ta kortet xD Stog ju mitt i en backe och höll på att glida nerför!

Ännu ett vill ha!


Jag visste inte att Jimmy Choo hade väskor! Men jag hittade denna snygging och jag blev lite förälskad ;)

Choklad!

Min farmor kom nyss och lämnade lussebullar och choklad! Dock så ville hon ge oss något nyttigt också så vi fick ett salladshuvud med :D Men nu sitter jag och äter lite choklad och ska snart börja plugga tror jag ;) Men vi hörs senare puss!

Haha vi är bara för sööta!

Min hund lever!

Haha nu fattar nog ingen men en vän till min mamma la till mig som vän på Facebook och så chattade vi idag och då frågade hon om jag kom ihåg Goja som jag och mamma hade. Jag bah aa det gör jag och hennes lillebror har hand om min bebiss!!! Jag vill jättegärna träffa henne men dom bor på mellan Söderköping och Valdermarsvik :( Hon har överlevt cancer och några tumörer och så går hon rätt dåligt tydligen men det viktigaste är ju faktiskt att hon lever :D Men aja så började snacka med Rebecca Andersson från min förförra skola och vi ska nog ses nästa vecka :D Nu blev det ett liite långt inlägg men det är nog lugnt ;) Har ingen bild på Goja men hon är en Rottweiler ;)

Måste läsa Candide -.-

Japp ni såg rätt men ni tror ni jag vill? Svar: NEJ! Kollade nyss på ung & bortskämd och det är så himla kul asså xD Daniel Paris bah man kan ju panta mjölkpaketen xD Satt och asgarva för mig själv! Men aja nu ska jag försöka läsa några sidor i boken och sen ska jag få min skönhetssömn (a) Jag tror faktiskt jag behöver den väldigt mycket hihi! Har inga bra bilder på lager tyvärr!


Helt fri!

Nu har jag faktiskt inte mycket i skolan och det känns jättebra xD Nu har jag varit och tränat och man känner sig så skön i kroppen! När jag kom hem så satte jag på chill musik, tog min söta lilla data och bara slappa, det har jag inte gjort på typ tre veckor! Imorrn ska jag ha på mig min pappas Fred Perry tröja så jag ska gå och se så att jag inte ser fullt så miffad ut i den annars så brukar jag inte bry mig om vad folk tycker om mig :P Bäst att skita i folk om dom bara snackar skit!

Ego bild på mig!

Sitter med Olivia!

Sitter med Olivia och Frans och har nyss haft franska prov det gick SKIT! Menmen ska inte deppa mer nu :D

Dagen blev inte riktigt som planerat...

Dagen var ju upplagd för att plugga men så ringer Burak och ville att jag skulle hålla honom sällskap innan hans tåg skulle komma. Vi fikade på Espresso House och till slut så mötte vi Olivia och hon hängde med ner till Resecentrum och efter det så gick jag och Olivia på stan^^ Det var ju inte riktigt som min pluggdag skulle bli upplagd men jag har gjort engelskan och håller på att titta på dokumentärfilmen som skulle vara till läxa ;) Den suger verkligen och jag kommer aldrig att orka titta i två hela fucking timmar! Nu är jag arg på Josefin så därför ska jag skita i franskan också :P Hoppas jag får G i alla fall!


Klar med engelskan!

Fick uppgiften imorse och jag har varit duktig och nyss gjort klart den :D Nu sitter jag på min feta fönsterbräda och lyssnar på Suzi Quatro! Hon är bara så bra, fick smak för hennes musik när jag såg The Runaways xD Såg nyss en kille ifrån min förra klass och hoppade riktigt snabbt bort frön fönstret haha jag är ju bara för knäpp! Aja nu ska jag nog äta min sallad som jag köpte efter bilden men vi hörs senare när jag har pluggat lite franska!
Lyssna på den! Den är sjukt bra och man blir typ sugen på att slå sönder nånting när man lyssnar på den :P Men gör inte det bara!


Vaken nu... :O

Börjar ju 09.15 men är vaken nu xD Och jag är pigg! *ler* Brukar ju vara som en jävla mumie innan jag drar till skolan. Brukar vakna upp på vägen :P Fast va ju tvungen att gå upp för att platta håret och bestämma vad jag skulle ha på mig :D Blev leggings och en randig tröja, simpelt och slappt för bara en lektion ;) Sen hela dagen blir det kanske en tur till gymmet och plugga massa franska så jag kan provet imorgon! Men vi hörs senare idag när jag har tröttnat på att plugga! Har inga roliga bilder på den här datan så inga bilder nu!

Slapp följa med och handla!

Haha pappa och jag gjorde en deal, jag skulle slippa följa med och handla om jag städade hela lägenheten och jag antog det. Ser ju ut som en idiot, har inte fixat mig alls. Haha sitter med lockigt rufsigt hår, en slapp tröja och leggings och ser på House. Blev supertrött efter att ha städat xD Men lite energi har jag kvar till yogan ikväll i alla fall! :D Imorgon har jag ju bara bild sen kan jag gå hem och plugga franska hela eftermiddagen! Men vi hörs senare!


Gomorron!!!

Vaknade nyss och kände mig skitpigg! Trots att jag gick och la mig vid typ ett xD Men idag har jag lovat mig själv att definitivt plugga franska trots att jag bara vill spy på boken när jag slår upp den. Jag har verkligen stooora problem med det där jävla språket! Aja idag lovade jag också pappa att följa med och handla och sen skulle bjuda honom på en äppelkaka jag hjälpte mormor att göra eftersom det är fars dag idag :D Men ska ta och plugga lite nu på morgonen så ska jag bara chilla tills det blir att dra till yogan ikväll! Hörs senare!

Har alltid tyckt att den här bilden är lite gullig! Bästa söta Timon!

When in Rome!

Kollar just nu på filmen When in Rome! Den är bra soo far xD Den är lite knäpp men jag gillar Kristen Bell, ni vet hon som har rösten till Gossip Girl :D Aja nu ska jag se klart den känns som att jag bara flummar hehe!


Sovit hos mormor!

Skulle sovit hos mormor till imorgon men jag saknade mitt internet xD Aja köpte ett par skor på vägen hem :D Såna där coola MC boots som typ alla har :P Har typ alltid gillat dom men har inte haft råd eller tid att köpa några! Men vi hörs nog senare!

Jag ritade en fin flygande gris igår på håltimmen och jag har bestämt mig för att det är jag haha!

Hemma från afron!

Idag gick det ganska bra! Jag blev inte lika trött fort. Haha är stolt över mig själv! Sitter och lyssnar på Daniel Adams-Ray och han är bara för bra asså. Han skriver såna texter man kan identifierar sig själv med. Speciellt hur man känner.



Hämta skolfotot!

En kallelse om att jag ska gå till kiosken Gott om mål och hämta mitt skolfoto! Jag blev jätteglad! Ville se hur jag blev xD Kanske men bara kanske lägger upp det enskilda kortet på mig men vi får se hihi^^ Kanske ser helt miffad ut xD Aja ska packa inför afron ikväll och sen på vägen springa in och hämta korten! Vi hörs efter afron!


Dansa afro ikväll!

Ska på afro dansen ikväll med Ida. Man ser ut som en apa men det är jättekul och det är jättebra för konditionen! Jag brukar inte svettas så mycket men man dör verkligen efter en timma! Om 20 minuter så ska jag ha Religion istället för Samhällskunskap eftersom Josefine min samhälls lärare är sjuk. Då får man ju sluta tidigare! :D


Håltimme till 13.00!

Haha hade inte min lärare flyttat fram religionen till samhällslektionen så hade jag haft 6 timmar hål! Men nu har jag bara 4 timmar :P Aja har pluggat på allt för den här veckan. Boken vi läser tror jag att jag läser innan jag går och lägger mig. Sitter just nu i korridoren med Nathalie eftersom det inte finns nåt ledigt klassrum att vara i. Folk kollar typ på oss som om vi är cp xD Men vi hörs senare!

Alicia, Olivia och jag!

Haha skolfotot!

Amanda hade lagt upp den på Facebook! Tyvärr har inte jag fått det än -.- Typ alla som inte bor så supernära stan har fått det men icke att stadsborna får det först! Dom ska få det sist! Men aja ser typ exakt likadan som förra året förutom att jag var lite fetare förra året xD Här är det i alla fall :D


Hemma från mormor nu!

Kom hem för typ två timmar sen och jag har ätit, duschat, diskat och slängt in tvätt :D Känner mig jätteduktig xD Men för att jag ska ha den där duktiga känslan kvar ska jag nog plugga lite också men vi hörs kanske senare men definitivt imorgon!

Bild från 2008 :P Det är nog dags att jag borde ta nya bilder -.-

Ska till mormor efter skolan!

Idag efter skolan ska jag nog till mormor! Måste lämna ett brev från Skatteverket, sen måste jag nog hälsa på henne lite oftare -.- Aja efter det måste jag göra klart naturkunskapen hemma. Men nu ska jag göra så långt jag hinner med arbetet. Skolan tar typ upp hela mitt liv eller nåt xD Blir ingen bild på det här inlägget eftersom Internet fuckar sig! Men vi hörs senare!


Ny design!

Har skaffat ny design och kommer nu också bara skriva med tjock text! Passar bäst med bloggdesignen tycker jag xD Blev inte att plugga i alla fall men jag kommer definitivt att göra det imorgon! Nu ska jag bara lyssna på musik och bara chilla! ;) Hörs imorgon!

The Runaways!

Haha Therese visade lite av filmen på håltimmen och jag kunde inte vänta med att ladda ner den, så fort jag kom hem laddade jag hem den och den var ASGRYM! Jag gillar verkligen Dakota Fannings stil i den här filmen! Men självklart var Kristen Stewart bra också :P Sitter och spelar sönder I love rock n'roll och Cherry Bomb! Aja nu ska jag plugga lite så vi hörs imorrn!
Värd att se!!!!!!!!!!!

Jag ser det snöar!

Tjoo! Just nu sitter jag i skolan och det snöar som fan ute! Jag gick till motvind, var helt vit när jag gick till skolan xD Hade ingen lärare på franskan. Men vi ska ha prov nästa vecka så det är bäst att plugga! Men ikväll så ska jag nog träna. Känns som att jag har tränat rätt mycket på sistone! Det ger definitivt resultat :D
Bild på mina fötter i Thailand! :D

Vill ha nya skor!

Jag vet! Jag har typ 200 par skor redan men jag vill ändå ha fler! Många gillar ju inte känslan av nya skor men jag älskar det! Haha och när skorna är ingångna då vill jag bara ha nya! Menmen jag har tyvärr inte så mycket pengar så man får ju fortsätta att drömma! Men vi hörs imorgon!
Skorna man skulle kunna använda varje dag!

Varit duktig och gymmat!

Kom nyss hem ifrån gymet! Det var verkligen hur mycket människor som helst, så jag och Ida var bara där i typ en timme. Nu har jag ätit en god paj :) Jag tror jag ska börja med naturkunskapen men det känns lite surt just nu. Jag orkar bara inte liksom! Menmen skriver nog ett inlägg senare!
Där jag tränar! Bästa gymet asså!

Snart matte!

Sitter och väntar på att matten ska börja. Min engelska lärare kom aldrig men jag, Angeliqa, Amanda och Therese gjorde det som stog på schoolsoft! Men nu ska jag dra ner till mattesalen!
Vi hörs senare!

Wäää sitte i skolan!

Sitter just nu i skolan och har håltimme ;) Vi har engelska 13.10 och matte efteråt. Jag vill inte veta vad jag fick på matteprovet -.- Säkert IG! Aja idag ska jag träna med Ida och efter det tror jag att jag ska plugga lite naturkunskap! Hörs senare!
Inbitna AIK fans! Innebandy förstås xD

Fick kolla ändå!

yeij! Jag fick kolla på MTV EMA Awards :D Det rockar verkligen!!! Ha en bra kväll med mycket musik ;)

Orkar inte titta på EMA ikväll xD

Pallar inte även fast jag vill. Men annars måste jag slåss med pappa typ för att få se xD Ska önska mig en egen tv i julklapp. Och imorgon är det dags för skola och jag har absolut ingen lust! fast jag börjar ju med bild så det är en ganska soft början ;) Efter skolan blir det att träna med Ida. Känns som att det faktiskt ger resultat! Men nu ska jag gå och hämta en mandarin och titta på... House M.D förstås! Haha har blivit ett beroende eller nåt! Har inga bilder på den stora datorn så det kan tyvärr inte bli nån bild på det här inlägget!

Är med Ida!

Ida är hos mig just nu och vi ser på All a girl wants. Jag hade tänkt att plugga ikväll men jag orkar inte xD Det blir nog House M.D hela kvällen som vanligt. Haha hela lovet har spenderats så här.
Elin och Isabelle när vi var på Innebandy final i Stockhom!

MTV EMA Awards!

Ikväll så är det MTV EMA Awards och det får man absolut inte missa! Haha jag är såå Starstruck (a) Menmen innan det roliga så ska jag träna med Ida det blir ju förstås roligare med sällskap. Sen ska vi nog äta efteråt och kanske strosa runt på stan. Jag längtar efter mitt studiebidrag asså xD Hehe det är redan slut! Aja nu ska jag klä på mig och fixa inför gymet! Hörs senare!
Blir en fin höstbild som jag och Amanda tog till en bilduppgift :D

Höhö har lite tråkigt!

Hur fan kan man ha tråkigt en lördagskväll?! Fast det är ju jag såå... Haha nae skojja bara men jag är lite övertrött, min farmor var ju snäll och väckte mig halv tio imorse! Man får tacka och buga ;) Men aja ett helt onödigt inlägg xD Jag känner att jag har fått rätt bra med kommentarer för att vara min lilla blogg. Är mest van att få typ en kommentar vart fjärde månad eller nåt. Men fortsätt kommentera för då blir jag superduperglad! :D
Ett roligt minne ifrån Thailand. Jag och Issa visste inte riktigt varför dom ställde fram handdukar men det var för att man skulle torka av händerna efter förrätten haha xD Vi var som aliens på jorden i den restaurangen ;)
Måste även då lägga in en bild på den lilla förrätten som man fick! Haha åt upp den på 3 min!

Kollar på Emmy Awards!

Från 2009 -.- Haha har inget att göra så jag tittar på olika galor och just nu är det Emmy Awards 2009 och det är typ bara serier man aldrig har hört talas om! Fan asså på måndag börjar man skolan igen och man blir helt galen bara av att tänka på det!
Blir en gammal egobild på mig!

Varit hos farmor!

Har inte uppdaterat på ett tag eftersom jag har varit hos min farmor och hon har ju ingen dator och ingen dator = inget internet! Men aja nu är jag hemma. Imorgon tror jag att jag ska träna med Ida. Idag var jag och tände ett ljus för både min farfar och min mamma eftersom det är allhelgona ;) Men skriver nog lite senare puss!
Så här såg det ut förra året när jag var på kyrkogården där min mamma ligger begravd. Tog kort i år med men det var så ljust så det blev inte så fint.

Borta från radarn!

Haha jag uppdatera inget igår! Sorry! Men nu ska jag uppdatera. Kollar just nu på House M.D som vanligt men jag är på säsong två nu. Cameron och Chase har legat med varandra äntligen! Haha jag läser massa fanfiction om dom ^^. Aja ska snart äta och sen sticka till gymet och springa, känner att jag behöver det :) Hörs senare!
Hihi lite tjatigt jag vet med samma bild men jag älskar den här serien!

Kollar på House M.D

Sitter och kollar på House just nu. Det är lite segt och jag är snart klar med första säsongen och ska börja på andra. Idag tränade jag med Ida och efter det gick vi och åt på Wok Time. Sen efter det gick vi lite på stan och jag köpte ett vitt linne som ska sitta lite slappt, det var från Gina Tricot typ den bästa affären i hela Norrköping xD Aja nu ska jag fortsätta se på House och jag tror att jag ska sova efter det sista avsnittet så vi hörs imorgon!

Väntar på plattången xD

God morgon på er! Jag vakna för ungefär en kvart sen och sitter och väntar på att plattången ska bli varm hihi ^^
Jag ser ut som en idiot i håret. Sen ska jag möta upp Ida och vi ska gymma lite, kände mig lite krasslig igår men nu är det bättre tack och lov xD Efteråt kanske vi strosar runt på stan men man vet aldrig vi kanske drar hem till mig och ser på en film! Men vi hörs senare!

Issa städar ;)

Sitter med datan medans Issa är duktig och städar men snart måste jag packa ihop mina saker och sticka ner till min träning :) Jag tror inte att jag ska träna utan bara åker och hämtar grejerna och sen dra hem och njuta av mitt höstlov! Förhoppningsvis så kommer Issa hem till mig ikväll och sover hos mig inatt så hon slipper ta bussen in till stan imorrn ;) Aja nu ska jag ringa min pappa så vi hörs senare! :D

Lite tidigt...aja!

Haha vaknade kl 9 på ett lov! Det är typ stort av mig eftersom jag typ jämt sover till 11 oftast (a) Inatt gick det bra att sova på örat fast det ömmar lite först när man lägger sig på det men annars funkar det bra :D Jag har dock ingen lust att åka till träningen idag fast jag måste eftersom jag har Newbody grejer att hämta xD Men funderar seriöst på att sluta helt för mitt intresse har typ svalnat ^^ Men jag skriver nog ett inlägg senare eller ikväll när jag kommer hem!
Fråga inte varför jag lägger upp två stolar men aja dom är fina :D

RSS 2.0